2006-08-02

The way it feels to love eachother.

Jag bakar äppelkaka till min man. Jag hoppas verkligen att den blir god, för äppelkaka är min absoluta favorit, jag skulle kunna ha sex med äppelkaka.
Samtidigt kollar jag på "Mr Romance" på femman. Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Programmet går ut på att man ska hitta en ny Fabio. Det här är de tävlande:


Jag tycker jätteilla om de två snuskona längst till höger. Mest gillar jag alla andra. När jag sökte på Google för att hitta den här bilden råkade jag få reda på vem som ska vinna så nu är hela tävlingen förstörd för mig. Nåväl, man får ju se "snygga och sexiga" killar på TV. Heh.
Är det bara jag som inte tycker muskler är sexigt? Om jag hade varit med i t.ex "The Bachelorette" så hade jag blivit jättebesviken om alla hade världens biceps. Jag hade nog blivit gladare om jag fick vara med i "Average Joe" och dejta normala killar.

Fast jag har redan det bästa som finns. Han är finast av alla och jag älskar honom mest i hela världen. Vi har en liten familj, han, jag och Mollie. Det är mysigt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hade faktiskt en liten diskussion om det där på jobbet idag. med en 18-årig kille. hans mål är att få ett extremt sexpack på magen. o jättestora lår. o helt enkelt ha 0,1 % fett på kroppen. han förstod inte att jag inte tycker det är snyggt med muskler. att jag mycket hellre klappar på en mjuk hårig mage. att jag hellre skulle gifta mig med jonas leksell än beckham. men hans idealtjej är marie serneholt, så vad kan man förvänta sig? jag förklarade att han skulle komma på bättre tankar om en 10-15 år. man får ju hoppas!

Anonym sa...

plö. muskler är inte snyggt. isåfall vad jag kallar 'smala muskler'. som man bara kan ana, liksom.

Anonym sa...

Jag HATAR muskler, sötnos!

Hannah sa...

Jenn: Haha, jag såg din dagbok. Marie Serneholt är... Precis som alla andra. Sexpack är fult och människor med sexpack är oftast jätteytliga och skulle ändå aldrig dejta mig. :)

Jess: Ja, precis! :D

Avie: Du och din karl. :/ ;)

Maja: TACK! Det är mesigt. :/

Who Run the World, GIRLS! sa...

Är kille och tycker att det är jättehett med muskler på TJEJER! Är så extremt less på att tjejer aldrig får ha minsta antydan till muskler utan att få en massa skit. Ju mer desto bättre säger jag, och det behöver inte betyda att alla måste ha jättemuskler bara för att jag vill det, men sluta klaga på tjejer med muskler. Man får ju t.ex. inte klaga på mulliga tjejer o.s.v. Det skulle jag aldrig göra själv för folk får se ut som dom vill men snälla, racka inte ner på tjejer med muskler och säg att dom ser ut som män.