2007-09-01

Sen kommer jag få färre besökare.

Det här testet är till för att folk ska få veta lite mer om dig. Du svarar bara på det du själv vill, resten lämnar du blankt. På slutet ska du utmana fem personer att göra testet, du skriver dessa personers namn allra längst ner. Lycka till!


1) Hur gammal var du när du förlorade oskulden? Det beror lite på hur man räknar. 15 eller 17.

2) Var du nykter då? Yes box.

3) Om du fick välja en låt som bäst beskrev din sexuella debut, eller som iaf skulle passat som soundtrack - vilken skulle det bli då? Lena Ph - Det Gör Ont.

4) Om du fick välja mellan att förlora ett av våra fem sinnen (syn, hörsel, känsel, lukt, smak) - vilket skulle du helst offra då? Lukt. Jag älskar mat, jag gillar att se, älskar när Joel tar på mig, vill kunna lyssna på musik. Men lukter gör mig bara illamående.

5) Har du någon gång sett Kungen irl? Nejsch.

6) Victoria? Nepp.

7) Tennis eller innebandy? Sport är och kommer alltid vara en psykisk sjukdom.

8) Isthé eller iskaffe? Isté, stavas det. Så jag väljer det.

9) Måste man vara smal för att vara snygg? Verkligen inte. Kolla bara på mig.

10) Om du gör illa dig så att det blöder, brukar du suga/slicka på såret då? Japp.

11) Har du någon gång kissat i duschen? Ja, men antagligen.

12) Vilket är värst: Att kräkas på en släktmiddag eller att kräkas på bussen? Kräkas på bussen. Min släkt är liten, jag känner alla.

13) Kramar du dina föräldrar när ni träffas? Mamma och Lasse kramar jag. Inte min pappa så ofta.

14) Har du hört dina föräldrar säga att dom älskar varandra? Hahahah nej du!

15) Vad är din värsta fobi? Att dö. Och att åka buss/bil över en bro med vatten under.

16) Har du något ticks, och isf vad? Det är svårt att förklara, och mer som en tvångstanke. Om jag sitter i t.ex. vardagsrummet och det är en massa kvadratiska eller rektangulära ting såsom TVn, bordet etc. så måste jag tänka att jag står i mitten på saken med ett ben (det rätta) och liksom hoppar från sida till sida med det andra benet så det bildar en triangel. Sen ska jag hoppa så igenom hela rummet och måste hamna på rätt fot när jag kommer tillbaks, annars måste jag göra om allting igen.

17) Hur många år äldre respektive yngre var den äldsta/yngsta personen du har varit tillsammans med? Äldsta fyllde 30 i år (alltså är han tio år äldre. Stort misstag), yngsta är nog Joel, skulle jag tro.

18) Vad är det elakaste du har gjort? Jag har gjort så mycket elakt att jag inte ens kommer ihåg det. Kanske kalla min kompis Karin för Karin sjukhusstrumpa och Karin häxhaka när jag var lite.

19) Vad är du rädd för? Att dö.

20) Drömmer du mardrömmar? Isf om vad? På senaste tiden har det varit att Joel lämnar mig. Drömmer jag det en gång så drömmer jag det fler gånger.

21) Är du hemligt förälskad i någon? Om ja, hur länge har du varit det? Alltså, jag är inte så mycket för hemliga förälskelser. Och nej, jag är inte hemligt förälskad i någon.

22) Har du en hemlighet som du kommer att bära med dig in till graven? Yes box.

23) Nämn en person du skulle kunna dö för (om det finns någon dvs, annars skriv ”ingen”). Min lillebror. Om jag får dö en naturlig död och inte bli mördad eller nåt sånt.

24) Vilket material väljer du helst att röra vid: Är hud ett material?

25) Ost eller glass? Ost såklart.

26) Vin, öl eller drinkar? Inget just nu. Blir illamående av bara tanken.

27) Vad har du på dig när du sover? Pyjamas.

28) Har du någon gång struntat i att gå och lägga dig och istället stannat uppe och städat eller bakat en kaka/gjort popcorn el dyl tills det blev morgon, och sedan bara fortsatt dagen som vanligt utan att ha sovit? Nej.

29) Är du lycklig? Ja!

30) Om du skulle kunna gå tillbaks till någon punkt närsomhelst i ditt liv och ändra den - vad skulle det vara? Det där med 30-åringen var väl ingen höjdare. Hela grundskoletiden.

Jag utmanar:
Alla som har lika tråkigt som jag.

3 kommentarer:

Jocke sa...

Hm, alltså, vadå beror på hur man räknar?

Hannah sa...

Jag vet inte. Jag räknar bara inte första gången. Men alla andra gör det. Så jag vet inte vad jag ska säga.

Jocke sa...

Haha, hm... okej :P